Toegangsautomatisering

Toegangsautomatisering is het automatisch laten openen van deuren en/of ramen met één druk op de knop of met behulp van een afstandsbediening.

Ook zijn er mogelijkheden om de deur te laten communiceren met een toegangscontrole. U heeft een sleutel die u voor een schermpje moet houden en de deur gaat vanzelf open ! Aan de andere zijde van de deur zit er dan een andere bediening in de vorm van een drukknop en of radar, zodat u, ook wanneer u minder valide bent, de deur niet meer zelf hoeft open te doen.

Walcheren Elektrotechniek b.v. installeert de toegangscontrole, maar ook kunnen wij de deurdrangers e.d. installeren. Dit is voor u als klant een voordeel, aangezien er voorheen bij een storing in het toegangscontrolesysteem en de deurbediening al snel 2 monteurs nodig waren van verschillende bedrijven. Vaak was het dan ook nog zo dat zij niet op dezelfde dag aanwezig konden zijn.

Walcheren Elektrotechniek b.v. biedt nu een compleet pakket aan en traint zijn monteurs, zodat storingen snel verholpen worden.

Heeft u vragen of wilt u meer inlichtingen, kunt u altijd bellen voor een afspraak, 0118 – 470 476.

Interessante link: www.elbotechnology.nl